Referat: Kungsbacka IF Vit - IFK Fjärås Vit

Solen skiner på kungsbacka dportcenter och dagens match spelas på gräs.
Vi gör en kanoninsats idag.
Fokuset idag låg på djupledspassningar och uppfyllde killarna med bravur.
1-0 slår vi in i första halvlek då vi återerövra bollen från motståndarna och Ellis driver mot målvakten och slår en snygg pass till Måns som lägger in 1-0 till Fjärås. 1-1 gör KIF i andra halvlek då det kommer ett långskott som går in bakom Alvin i mål. Hela vårt lag kämpar på och stämningen är på topp. Fjärås får en frispark precis utanför straffområdet som Andrej vårdar väl. Han skjuter skottet under muren som hoppar och tack vare Ellis täckning av målvakten redusersar vi till 2-1. KIF slår många långbollar som Alvin i mål mötte upp och kunde rensa bort. I tredje halvlek börjar vi bli lite trötta och vi tappar lite fokus på vårt spel. Ett skott från KIF kommer i mitten av andra halvleken som Alvin inte får riktigt grepp om. Bollen glider ur händerna och en KIF spelare sparkar in den till 2-2. I slutet är vi bra nära att få in den flera gånger. KIF kommer i ett friläge med Alvin. Skottet går över och vi kan pusta ut.
Backlinjer gör ett hästjobb idag och får hela laget att lyfta.
Vill tacka alla killar som deltog idag på matchen för ert kämpande.
Nils, Abbe, Linus, Andrej, Noah, Yandel, Måns, Alvin, Ellis, Mathias, Sander, Aldin och Theo.